FUTURE ISLANDS (USA) ZACK MEXICO (USA) OSLO NORGE

'Zack Mexico' -bandet åpner kvelden for 'Future Islands' i Oslo, Sentrum Scene den 4. november 2017

'Zack Mexico' (US) er et grusomt Psychedelic POP / Indie Rock-band, hvis originale sanger er et samarbeid med den tekniske kompetansen til multi-instrumentalistbandmedlemmer og deres viscerale kjærlighetsaffære med å skape musikk ..

I 2011 ble North Carolina-baserte eksperimentelle rockband "Zack Mexico" dannet i Kill Devil Hills av John Saturley, Jamie Brumbeloe, Joey LaFountaine og TJ Harrington.

Dele felles interesser og deres lidenskap for å skape musikk; Matt Wentz kom til Zack Mexico i 2012, Josh Martier og Stephen Brown i 2014 og Tyler Byers i 2015.

Med to fremragende trommeslagere, kommer Joey LaFountaine og Josh Martier, Zack Mexico, fra en slank og bevegelig sandlinje i det åpne Atlanterhavet som viser at de er en styrke fra OBX 'Outer Banks of North Carolina som kan gjøre litt støy.

billetter

FUTURE ISLANDS OSLO NORGE

Det strålende synthpopbandet Future Islands med etterlengtet norgeskonsert.

 

Bandet fikk sitt store internasjonale gjennombrudd i 2014 etter frontfigur Sam Herrings nydelige og småeksentriske dansing under en opptreden hos David Letterman. Future Islands solgte ut Revolver i 2012 og Parkteatret to år etter. I 2015 var de tilbake i Norge, denne gangen på Øyafestivalen.

I 2014 slapp de albumet «Singles» som mottok strålende kritikk over hele linja, med låten «Seasons (Waiting On You)» som ga dem et defintivt gjennombrudd. Tidligere i år slapp de første singel fra det kommende albumet «The Far Fields» som kommer 7. april. Vi gleder oss stort både til album og ikke minst til å se dem live: «Man må trolig helt tilbake til 70-tallets Iggy Pop for å finne en liknende rå og primal energi på scenen som smitter til de grader over på publikum», skrev Gaffa etter konserten på Parkteatret.