Future Islands (Yhdysvallat) Zack Mexico (USA) Helsinki, Suomi

Zack Mexico (USA) -bändi avaa illan "Future Islands" (USA): lle Helsingissä, The Circusissa 29. lokakuuta 2017

"Zack Mexico" on hurja psykedeelinen POP / Indie Rock -bändi, jonka alkuperäiset kappaleet ovat yhteistyössä monen instrumentaalisen bändin jäsenten teknisen osaamisen ja heidän visceral rakkaussuhteidensa kanssa luomalla musiikkia.

Vuonna 2011 perustettiin North Carolina -perustainen Experimental Rock -bändi "Zack Mexico", John Saturley, Jamie Brumbeloe, Joey LaFountaine ja TJ Harrington.

Yhteisten etujen jakaminen ja heidän intohimonsa musiikin luomiseen; Matt Wentz liittyi Zack Mexicoon vuonna 2012, Josh Martier ja Stephen Brown vuonna 2014 ja Tyler Byers vuonna 2015.

Kahden erinomaisen rumpalin, Joey LaFountaineen ja Josh Martierin, "Zack Mexico", ilmenevät ohut ja liikkuvasta hiekkakivestä avoimessa Atlantissa, mikä osoittaa, että he ovat voimaa "OBX" Pohjois-Carolinasta, joka voi tehdä melua.

FUTURE ISLANDS ENSIMMÄISELLE KLUBIKEIKALLEEN SUOMEEN
Viime vuosien suurimpien indie-yhtyeiden joukkoon noussut Future Islands saapuu syksyllä ensimmäiselle klubikeikalleen Suomeen. Huhtikuussa uuden albumin julkaiseva yhdysvaltalaisbändi saapuu Helsinkiin sunnuntaina 29. lokakuuta.
Neljä pitkäsoittoa julkaissut Future Islands tunnetaan parhaiten vuoden 2014 "Singles"-albumistaan sekä varsinkin levyltä löytyneestä "Seasons (Waiting on You" -hitistä, joka valittiin esimerkiksi Pitchforkin ja NME:n toimesta vuoden parhaaksi biisiksi. Synapopia ja vaihtoehtorockia tuotannossaan yhdistelevä kolmikko valmistautuu parhaillaan huhtikuun alussa julkaistavan "The Far Field" -uutuuslevyn ilmestymiseen.
Aikaisemmin Future Islands on vieraillut Suomessa ainoastaan kesän 2014 Ruisrockissa ja seuraavan vuoden Flow Festivaleilla.