FUTURE ISLANDS (USA) ZACK MEXICO (USA) GÖTEBORG, SVERIGE

'Zack Mexico' -bandet öppnar kvällen för "Future Islands" i Göteborg, Sverige, Pustervik den 2 november 2017

"Zack Mexico" (US) är ett grymt Psychedelic POP / Indie Rock band vars ursprungliga låtar är ett samarbete mellan de tekniska instrumenten hos multi-instrumentalistbandmedlemmar och deras viscerala kärleksaffär med att skapa musik ..

År 2011 bildades det nordliga Carolina Experimentella Rockbandet "Zack Mexico" i Kill Devil Hills av John Saturley, Jamie Brumbeloe, Joey LaFountaine och TJ Harrington.

Att dela gemensamma intressen och deras passion för att skapa musik; Matt Wentz gick med i Zack Mexico 2012, Josh Martier och Stephen Brown 2014 och Tyler Byers 2015.

Med två enastående trummare kommer Joey LaFountaine och Josh Martier, "Zack Mexico" från en smal och rörlig sandslinje i det öppna Atlanten att bevisa att de är en kraft från "OBX" yttre banker i North Carolina som kan ge lite ljud.

Konsertbiljetter - Inga biljetter

FUTURE ISLANDS GOTHENBURG SVERIGE

Då den amerikanska synthpoptrion Future Islands 2014, efter tre album på mindre skivbolag, släppte skivan ”Singles” på det legendariska bolaget 4AD gick de från att vara omtalade till att bli stjärnor. Till stor del berodde det på hitsingeln ”Seasons (Waiting For You)”.
Efter att ha framfört den hos David Letterman blev Future Islands en internetsuccé med miljontals YouTube-visningar av framträdandet och då året skulle summeras rankade bland andra Pitchfork ”Seasons (Wating For You)” som årets bästa låt. 
Efter tre års väntan är Future Islands äntligen tillbaka med nytt material. Singeln ”Ran” dryper av samma oemotståndliga basdriv som trion tidigare har skämt bort oss med och över det ligger Samuel T. Herrings röst och leder vår uppmärksamhet i rätt riktning.
När Future Islands kommer till Münchenbryggeriet 31 oktober är de aktuella med albumet ”The Far Field.