FUTURE ISLANDS (USA) ZACK MEXICO (USA) AMSTERDAM, NEDERLAND

'Zack Mexico' band is de avond geopend voor 'Future Islands' in Amsterdam, Nederland Paradiso op 13 november 2017

'Zack Mexico' (US) is een veeleisende Psychedelische POP / Indie Rock-band waarvan de originele liedjes samenwerken met de technische vaardigheid van multi-instrumentalistische bandleden en hun viscerale liefdesaffairen met het creëren van muziek.

In 2011 werd de North Carolina-gebaseerde Experimental Rock-band 'Zack Mexico' gevormd in Kill Devil Hills door John Saturley, Jamie Brumbeloe, Joey LaFountaine en TJ Harrington.

Gemeenschappelijke interesses delen en hun passie voor het creëren van muziek; Matt Wentz is in 2012 bij Zack Mexico aangesloten, Josh Martier en Stephen Brown in 2014 en Tyler Byers in 2015.

Met twee uitstekende drummers komen Joey LaFountaine en Josh Martier, 'Zack Mexico', op van een slanke en bewegende zandlijn in het open-Atlantische Oceaan, waaruit blijkt dat ze een kracht zijn van de 'OBX' Outer Banks of North Carolina, die wat lawaai kunnen veroorzaken.

Kaartjes

FUTURE ISLANDS (USA) AMSTERDAM, NEDERLAND

De jaren sinds de release van Singles zijn transformatief voor Future Islands, die de Baltimore-gebaseerde band van cultuurfavorieten naar synthpop-iconen katapulten. Als verslavende liedjes zoals breakthroughs 'Seasons (Wachtend op je)' de wereld veranderd in sublieme plezier die een loyale fanbase al wisten, heeft deze hard-touring band geploegd naar voren, met hun 1000ste show in juli 2015 gewerkt en hun 10 jarige jubileum gevierd Februari 2016. Nu komen de Toekomstige Eilanden aan de top van hun spel terug met het nieuwe album The Far Field, met het leveren van twaalf borstklingende liefdesliedjes en odes op de weg zoals ze alleen maar kunnen.

Het Verre veld verfraaid en bouwt voort op de doorbraken van Singles, met onbetwistbare haken en ontzettend eerlijke teksten geschreven door Samuel T. Herring (zang, tekst), William Cashion (basgitaar) en Gerrit Welmers (toetsenborden, programmering). De band begon in januari 2016 nieuw materiaal aan de kust van Noord-Carolina te schrijven en bleef het hele jaar door in Baltimore voor de weg. Het testen van deze liedjes met een reeks geheime optredens onder nepnamen. In november 2016 vestigden ze zich in bij de Grammy Award-winnende producent John Congleton in Los Angeles's legendarische Sunset Sound, waar iedereen van The Beach Boys to Prince meesterwerken heeft neergelegd.
Het resultaat is de Toekomstige Eilanden 'best reeks liedjes, beide een emotionele summatie van de thema's die ze het afgelopen decennium hebben onderzocht en een verdere distillatie van hun handtekening kunstpopgeluid. Het is de eerste toekomstige eilandenrecord met live drums van Michael Lowry, die de band voor hun virale performance van "Seasons" op Letterman heeft en wiens energie het geluid van de band naar nieuwe hoogten versterkt. Met Congleton's productie- en snaar- en hoornreëlings van Patrick McMinn, The Far Field vindt toekomstige eilanden die geluidsopnamen groter en veelzijdiger maken dan ooit tevoren, zo sonisch weelderig en uitgebreid, omdat ze lyrisch rauw en direct zijn.

Met elke spin van The Far Field, het vijfde album van de toekomstige eilanden en het tweede voor 4AD, zal een ander van zijn dozijn gepassioneerde en onberispelijk gecreëerde tracks als favoriet springen. 'Schaduwen', een duurdere tussen Dueling en Blondie's Debbie Harry, biedt een blote blik op hartseer, het vinden van hoop en kracht in pijn en persoonlijke gebreken. De 'Time on Her Side' en 'Day Glow Fire' "Getuigen van de schoonheid die zelfs in onze meest pijnlijke herinneringen lurkt, en beweren dat zelfs de verloren liefde het leven deper kan betekenen." North Star, "single single" Ran "en" Beauty of the Road "markeren dit allemaal als een album over Naar de weg nemen, achter liefde en zelfkennis achtervolgen en afspreken met wat je daar vindt. Als haring zingt op de hartelijke "door de rozen"
Het is niet makkelijk, maar menselijk En de lichten en de rook en de schermen Maak het niet beter Ik ben niet sterker dan jij en ik ben bang ... Maar we kunnen door elkaar trekken Samen kunnen we doorheen trekken

Het inspireren van hun vriendengemeenschap en hun groeiende aantal fans, brengt The Far Field de centrale thema's van de band helder uit: dat er kracht in emotionele kwetsbaarheid is, kan men een manier vinden om te lachen en te huilen in dezelfde adem en sterker te zijn voor het. Het Verre veld spreekt rechtstreeks naar het gekneusde maar dappere romantische, die ieder van ons draagt ​​binnen. Het is vijfentwintig minuten briljante pop mini- symphonies gemaakt voor dansen, liefde en zelfreflectie; Twaalf mooie herinneringen die men kan groeien en evolueren terwijl ze nog steeds trouw blijven aan zichzelf, net als deze band al tien decade gedaan heeft en telt.